Відгуків не знайдено
Спеціалізовані винні дріжджі на базі штаму Saccharomyces cerevisiae var. bayanus.
Поради з використання:
Порція в пакетику розрахована на 25 - 50л вина. Перед додаванням до сусла мають бути розведені у 100мл теплої води при температурі 25-27 °С з дрібкою цукру. Помішати і дати постояти 20 хв. Після внести до сусла. Оптимальна температура бродіння 20 - 25 °С.
Вага нетто: 10 г.
Відгуків не знайдено
Обмін товару проводиться за погодженням у разі виявлення недоліків у товарі під час огляду товару. Товар повинен перевірятися та оглядатися на складі перевізника.
Повернення товару здійснюється у 14-денний термін згідно із Законом 'Про захист прав споживачів'.
© 2020 - 2024 Ralex Маркетплейс.