Попередження: Для забезпечення високого рівня обслуговування на цьому сайті використовуються куки (cookies). Продовжуючи його використання, ви погоджуєтеся з тим, що куки (cookies) будуть зберігатися на вашому пристрої: Прийняти ✔

Вафельниця для бельгійських вафель A-plus art.2033

Опис

Вафельниця для бельгійських вафель A-plus art.2033

Використовується для приготування льежских і брюссельських вафель.

Потужність - 750 Вт

Розмір платформи 21*11,5 см

Одночасне приготування двох бельгійських вафель

Контрольні лампочки

Автоматичний термостат підтримує температуру приготування і захищає від перегріву

Антипригарне покриття форм

Рецепт вафель льежских

Льєжські вафлі тверді, круглої або овальної форми. Їх можна їсти як холодними, так і гарячими.

Інгредієнти:

400 г борошна

1,5 кавової ложки сухих дріжджів

2 яйця

1 пакетик ванільного цукру

150 мл молока

200 грамів вершкового масла

180 грам великого цукру

1/2 кавової ложки солі

Половину молока разогреть в микроволновке. Добавить к молоку дрожжи, накрыть и оставить на 10-15 минут. Оставшееся молоко взбиваем с яйцами и солью. Муку разминаем со сливочным маслом, добавляем к ней молоко с дрожжами, молоко с яйцами. Все тщательно перемешиваем с помощью миксера или деревянной ложки до состояния липкого теста. Накрываем тесто и оставляем еще на 30 минут. После чего делим тесто на 12 равных частей. Каждый кусочек обваляем в крупных кусочках сахара и выпекаем в вафельнице 1-2 минуты.

Брюссельские вафли

На відміну від Льежских вафель, Брюссельські вафлі більш легкі і м'які. Подаються вони теплими, присипаними цукровою пудрою, збитими вершками, шоколадом або фруктами. Але в першу чергу вони подаються з полуницею або бананами. Брюссельські вафлі мають прямокутну форму.

Інгредієнти у розрахунку на десять вафель:

4 яйця, столова ложка цукру

1/2 склянки розтопленого і злегка охолодженого масла або маргарину

дві склянки молока

два з половиною склянки борошна

пів чайної ложки солі

одна пачка сухих дріжджів

ваніль

Для початку відокремлюємо білки від жовтків. Змішуємо борошно, цукор, сіль і дріжджі. Підігріваємо молоко, додаємо його в борошно, туди ж кладемо розтоплене масло і яєчні жовтки. Все добре перемішуємо. Збиваємо білки до отримання твердої піни і додаємо в тісто. Накриваємо і даємо постояти протягом 45 хвилин.

Випікати вафлі близько 3 хвилин

Особливості

Бренд:
А-Плюс
Відсік для шнура:
ні
Додатково:
Антипригарне покриття
Кнопка скасування:
Ні
Матеріал корпуса:
Пластик
Потужність:
750
Регулювання ступеня обсмажування
:
Ні
Решітка для підігріву булочок:
ні
Стан:
Новий
Тип:
Вафельница

Відгуки про товар

Відгуків не знайдено

Повернення/обмін

Умови повернення/обміну товару:

 Обмін товару проводиться за погодженням у разі виявлення недоліків у товарі під час огляду товару. Товар повинен перевірятися та оглядатися на складі перевізника.

Повернення товару здійснюється у 14-денний термін згідно із Законом 'Про захист прав споживачів'.



Детальніше...

zst02722
628,21 грн.
В наявності
14 днів
+
У нас Ви можете купити товари для дому, електроінструменти, товари для відпочинку та т...
Контакти

Місто: Харків

Наші телефони:

Графік роботи:

пн-пт: 9.00-18.00
сб-нд: Вихідний

Способи доставки
  • — Нова Пошта
  • — Укрпошта
Способи оплати
  • — Оплата на карту
  • — Безготівковий розрахунок
  • — Накладений платіж
Наші переваги
  • — Гарантія від виробника
  • — Повернення і обмін