Предупреждение: Для обеспечения высокого уровня обслуживания на этом сайте используются куки (cookies). Продолжая его использование, вы соглашаетесь с тем, что куки (cookies) будут сохраняться на вашем устройстве: Принять ✔

Ножиці садові Gruntek Eisvogel 345 мм поворотний 180° (295305340)

Описание

Надзвичайно ефективні та зручні, садові ножиці Gruntek Eisvogel з поворотним механізмом 180° - наш незамінний помічник у вашому саду! Завдяки своїй високоякісній сталевій конструкції та довжині 345 мм, ці ножиці забезпечують безперешкодне та точне обрізування гілок та зелені. Інноваційний поворотний механізм на 180° дозволяє зручно пристосувати ножиці до будь-якого кута для забезпечення максимальної зручності та точності при обрізуванні. Багаторазове покриття проти накипу та задовго зберігає робочу різальну кромку ножиць, забезпечуючи тривалу та безперебійну роботу. Наші садові ножиці Gruntek Eisvogel створені для постійного використання та довговічності. Вони ідеально підходять для обрізування дерев, кущів та квітів, що дозволяє вам створити ідеальні форми та доглянуті сади. Зробіть свій сад більш красивим та доглянутим з нашими надійними садовими ножицями Gruntek Eisvogel!

Характеристики

Артикул:
295305340
Бренд:
Gruntek
Вес:
355 г
Вид:
Для трави
Гарантия, мес:
0 міс. від виробника. Обмін/повернення товару протягом 14 днів. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність та збереження його товарного вигляду
Длина:
345 мм
Длина реза:
160 мм
Материал рабочей поверхности:
сталь
Материал ручки:
Пластик
Модель:
Eisvogel 345 мм поворотний 180
Оплата:
Термін відправлення – від 3 до 5 днів. Передплата 200 грн. Замовлення до 200 грн відправляємо тільки після повної оплати.
Особенности:
Поворотні
Производитель:
Gruntek
Страна производства:
Китай

Отзывы о товаре

Отзывы не найдены

Возврат/обмен

Условия возврата/обмена товара:

Обмен/возврат товара в течение 14 дней. Продавец гарантирует упаковку заказанного товара, которая обеспечит целостность и сохранность его товарного вида.



Детальнее...

42886
873,00 грн.
В наличии
14 дн.
+
Отложить
Интернет-магазин "Yulo" заходи в мир чудесных находок. Магазин занимается продажей раз...
+380(50)156-63-96
Задать вопрос
Контакты

Город: Першотравенск

Наши телефоны:

График работы:

пн-вс: 9.00-18.00

Способы доставки
  • — Новая Почта
  • — Укрпочта
Способы оплаты
  • — Оплата на карту
  • — Безналичный расчёт
  • — Наложенный платёж
Наши преимущества
  • — Гарантия от производителя
  • — Отправка день в день
  • — Возврат и обмен