Предупреждение: Для обеспечения высокого уровня обслуживания на этом сайте используются куки (cookies). Продолжая его использование, вы соглашаетесь с тем, что куки (cookies) будут сохраняться на вашем устройстве: Принять ✔

Ніж Opinel №8 Carbone (204-63-29 / 113080)

Описание

Ножі Tradition мають традиційну форму рукоятки, а також клинок у формі ятагана, і можуть бути використані в різних ситуаціях - від пікніка до полювання. З 1980 року в колекції Tradition налічується дванадцять розмірів, 1-12. Наразі номери 1 та 11 не випускаються.

 

У розмірах 6-12 клинок надійно фіксуються у відкритому положенні завдяки системі замикання Virobloc®, створеної Марселем Опінелом у 1955-му році.

 

Клинки у формі ятаган у цій серії виготовлені зі сталі з високим вмістом вуглецю. Такий зміст дозволяє досягти чудової твердості сталі після термообробки, тим самим гарантуючи відмінні показники різу, міцності та заточування.

 

При цьому у вуглецевої сталі низький опір до корозії. Тому рекомендується уникати вологого навколишнього середовища, сушити та змащувати клинок олією після використання. Оскільки сталь не містить хрому, то заточування ріжучої кромки клинка набагато легше, ніж клинка зі сталі з вмістом хрому.

 

УВАГА! Щоб уникнути появи плям на поверхні клинка, рекомендуємо насухо протирати клинок після контакту з вологим середовищем. Проте поява плям є хімічною реакцією сталі і не є шлюбом або гарантійним випадком.

Характеристики

Бренд:
Opinel
Гарантия:
14 дней
Країна реєстрації бренда:
Франція
Материал:
Сталь
Модель:
Carbone
Тип аксессуара:
Ніж

Отзывы о товаре

Отзывы не найдены

Возврат/обмен

Условия возврата/обмена товара:

Обмен товара производится по согласованию в случае выявления недостатков в товаре при осмотре товара. Товар должен проверяться и осматриваться на складе перевозчика.

Возврат товара осуществляется в 14-дневный срок согласно Закона "О защите прав потребителей".



Детальнее...

204-63-29
427,00 грн.
В наличии
14 дн.
+
Отложить
Магазин рыболовных товаров Кормак :  Рыболовные снасти и товары для рыбалки.  Рыб...
+380(98)117-70-39
Задать вопрос
Контакты

Город: Киев

Наши телефоны:

График работы:

пн-пт: 9.00-19.00
сб-вс: 10.00-18.00

Способы доставки
  • — Новая Почта. Бесплатно при заказе свыше 2000 грн.
  • — Курьерская доставка по Киеву
  • — Самовывоз
Способы оплаты
  • — Безналичный расчёт
  • — Наложенный платёж
Наши преимущества
  • — Гарантия от производителя
  • — Отправка день в день
  • — Возврат и обмен