Цей зігріваючий напій на основі червоного вина дуже просто приготувати вдома за допомогою набору трав і спецій "Глінтвейн".
Склад набір спецій «Глінтвейн»:
бадьян,
гвоздика,
родзинки,
кориця,
мускатний горіх,
перець духмяний.
цедра лимону
цедра апельсина
яблука сушені
Маса нетто 19г.
Рецепт глінтвейну:
Вилийте пляшку червоного вина в каструлю. Розколіть мускатний горіх, і додайте спеції з одного порційного пакета в вино, додайте 1 столову ложку цукру для розкриття смаку. За бажанням додати ще 2-3 столові ложки меду або цукру, нарізані яблуко або грушу, нарізаний свіжий апельсин і половинку лимона або цедру. Довести до кипіння, але не кип'ятити, дати настоятися 10-15 хвилин.
Состав:
Бадьян, гвоздика, изюм, корица, мускатный орех, перец душистый. цедра лимона цедра апельсина яблоки сушеные