Предупреждение: Для обеспечения высокого уровня обслуживания на этом сайте используются куки (cookies). Продолжая его использование, вы соглашаетесь с тем, что куки (cookies) будут сохраняться на вашем устройстве: Принять ✔

Мишка Logitech POP Mouse Bluetooth Heartbreaker Rose (910-006548)

Описание

Просто натисніть кнопку

Насолода починається з верхньої кнопки. Вибирайте потрібний значок емодзі у спеціальному меню або призначте кнопці улюблений значок за допомогою програмного забезпечення Logitech, щоб миттєво повідомити друзів про свій настрій. Якщо це не по вашій частині, можна будь-якої миті призначити кнопці інші команди, не пов'язані з емодзи - наприклад, відключення звуку мікрофона або захоплення екрана.

Приємні тактильні почуття. Де б ви не були.

Миша POP Mouse не тільки чудово виглядає. Завдяки плавним обведенням корпусу вона приємна на дотик і ідеально лягає в долоню. Крім того, пристроєм можна користуватися практично будь-де. Гучність клацання лівої та правої кнопок миші знижена на 90% порівняно з моделлю Logitech M170. Рівень гучності клацання лівою кнопкою миші виміряний у незалежній лабораторії з відстані 1 м. Завдяки технології SilentTouch клацання майже не чутно, а високоточне відстеження дозволяє працювати на поверхнях невеликого розміру. Покладіть мишу POP Mouse в сумку для комп'ютера або дамську сумочку - і ви зможете вирішити будь-яке творче завдання, куди б не вирушили.

Перемикайте режими на ходу

Миша POP Mouse за допомогою технології SmartWheel начебто читає ваші думки: вона сама перемикається з режиму точної в режим швидкого прокручування, дозволяючи перегортати великі сторінки одним рухом коліщатка.

Подорож між світами

Підключайте мишу POP Mouse до трьох пристроїв одночасно за бездротовою технологією Bluetooth, миттєво перемикаючись між ними одним натисканням кнопки.

Безперебійна робота протягом тривалого часу

Як і решта продуктів від Logitech, модель POP Mouse відрізняється високою якістю та надійністю: вона може працювати до 2 років від однієї батареї, надаючи практично необмежені можливості для самовираження. Час роботи батареї залежить від режиму експлуатації та конфігурації комп'ютера. За рахунок технології енергозбереження з автопереходом в режим сну миша POP Mouse працює від однієї батареї максимально довго; за необхідності батарею можна легко замінити, знявши верхню магнітну кришку.

Характеристики

Артикул:
910-006548
Бренд:
Logitech
Гарантия, мес:
24 міс. від виробника. Обмін/повернення товару протягом 14 днів. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність та збереження його товарного вигляду
Интерфейс подключения:
Bluetooth
Количество кнопок:
4
Модель:
POP Mouse Bluetooth Heartbreaker Rose
Назначение:
Для ноутбука
Оплата:
Термін відправлення – від 3 до 5 днів. Передплата 200 грн. Замовлення до 200 грн відправляємо тільки після повної оплати.
Питание:
1 х AA
Подключение:
Бездротове
Производитель:
Logitech
Размер:
Середня
Размеры:
105 х 59 х 35 мм
Разрешение (max):
4000 dpi
Разрешение (min):
1000 dpi
Страна производства:
Китай
Тип:
Класичні, Оригінальний дизайн
Тип датчика:
Оптичний
Цвет:
Розовый

Отзывы о товаре

Отзывы не найдены

Возврат/обмен

Условия возврата/обмена товара:

Обмен/возврат товара в течение 14 дней. Продавец гарантирует упаковку заказанного товара, которая обеспечит целостность и сохранность его товарного вида.



Детальнее...

59058
1.737,65 грн.
В наличии
14 дн.
+
Отложить
Интернет-магазин "Yulo" заходи в мир чудесных находок. Магазин занимается продажей раз...
+380(50)156-63-96
Задать вопрос
Контакты

Город: Першотравенск

Наши телефоны:

График работы:

пн-вс: 9.00-18.00

Способы доставки
  • — Новая Почта
  • — Укрпочта
Способы оплаты
  • — Оплата на карту
  • — Безналичный расчёт
  • — Наложенный платёж
Наши преимущества
  • — Гарантия от производителя
  • — Отправка день в день
  • — Возврат и обмен