Попередження: Для забезпечення високого рівня обслуговування на цьому сайті використовуються куки (cookies). Продовжуючи його використання, ви погоджуєтеся з тим, що куки (cookies) будуть зберігатися на вашому пристрої: Прийняти ✔

Ножівка для дерева з тефлоновим покриттям 400 мм 7TPI Swordfish + чохол ULTRA (4401522)

Опис

Ножівка для дерева 400 мм з тефлоновим покриттям 7TPI Swordfish + чохол Ultra (4401522) виготовлена з високоякісної сталі 65Mn. Тефлонове покриття захищає від корозії та зменшує тертя полотна під час пиляння. Загартування зубців збільшує термін експлуатації інструмента та не вимагає додаткового заточування. Кількість зубців на дюйм 7. Гумовий протектор на ручці забезпечує інструменту високий декремент загасання (поглинання коливань, що виникають під час пиляння), а також є чудовим захистом ручки від механічних пошкоджень. Переваги: Тригранне заточування зуба; Калений зуб; Тефлонове покриття полотна; Чехол. Купити ножівку для дерева Ultra Ви можете, оформивши замовлення в нашому інтернет-магазині за допомогою простої форми, доставка здійснюється всією Україною. Якщо у Вас виникли питання, Ви можете зателефонувати за зазначеними номерами телефонів або замовити зворотний дзвінок. Фахівці нашого інтернет-магазину нададуть Вам докладних консультувань і допоможуть зробити правильний вибір.

Особливості

Бренд:
Ultra

Відгуки про товар

Відгуків не знайдено

Повернення/обмін

Умови повернення/обміну товару:

Обмін товару провадиться за погодженням у разі виявлення недоліків у товарі під час огляду товару. Товар повинен перевірятися та оглядатися на складі перевізника.

Повернення товару здійснюється у 14-денний строк згідно із Законом 'Про захист прав споживачів'.



Детальніше...

1845825228
382,00 грн.
В наявності
14 днів
+
Наша компанія реалізує товари офіційних представників. Купуючи у нас, ви автоматично з...
Контакти

Місто: Харків

Наші телефони:

Графік роботи:

пн-пт: 9.00-14.00
сб-нд: Вихідний

Способи доставки
  • — Нова Пошта
  • — Укрпошта
Способи оплати
  • — Оплата на карту
  • — Безготівковий розрахунок
  • — Накладений платіж
Наші переваги
  • — Повернення і обмін