Попередження: Для забезпечення високого рівня обслуговування на цьому сайті використовуються куки (cookies). Продовжуючи його використання, ви погоджуєтеся з тим, що куки (cookies) будуть зберігатися на вашому пристрої: Прийняти ✔

Навушники Marshall Major IV Black (1005773)

Опис

Навушники Marshall Major IV Black (1005773)

 

Marshall Major IV Bluetooth представлені в складаній накладній 165-грамовій конструкції з наголов'ям, закритим акустичним оформленням і 40-міліметровими динаміками.

 

Marshall Major IV Bluetooth — бездротові Bluetooth-навушники з мікрофоном, які є четвертою реінкарнацією легендарної «народної» моделі. Американський виробник звертає увагу на 80-годинну автономність, бездротове заряджання та швидке заряджання, що дає змогу за 15 хвилин забезпечити 15 годин прослуховування.

 

Зустрічайте Major IV, культові навушники від Marshall з понад 80 годинами бездротового відтворення, бездротовою зарядкою та новим покращеним ергономічним дизайном. З більш ніж трьома повними днями роботи ви можете перестати турбуватися про те, що ваші навушники помруть на вас, коли вони вам знадобляться. Спеціально налаштовані динамічні драйвери забезпечують ревучі баси, плавні середні та блискучі високі частоти для багатого, неперевершеного звуку, який ви ніколи не захочете вимикати.

Вибуховий звук

Major IV забезпечує характерний звук Marshall, якого ви й очікували. У Major IV поміщений понад 55-річний досвід створення вибухового звуку. Спеціально налаштовані динамічні драйвери забезпечують ревучі баси, плавні середні та блискучі високі частоти для багатого, неперевершеного звуку, який ви ніколи не захочете вимикати.

80+ годин бездротового часу

Major IV забезпечує понад 80 годин безперервного бездротового відтворення з можливістю швидкого заряджання — лише 15 хвилин заряджання забезпечать 15 годин прослуховування. Ці навушники дійсно створені для тривалого використання.

Бездротове заряджання

Major IV можна заряджати бездротовою мережею, тож тепер заряджати та йти стало простіше, ніж будь-коли. Ви можете акуратно покласти навушники на зарядний майданчик, а матова силіконова окантовка на вушній кришці гарантує, що вони не рухатимуться. Витрачайте менше часу на пошуки зарядного пристрою в плутанині дротів і більше часу на прослуховування музики.

У коробці ви отримаєте зарядний кабель USB-C. Подушка для бездротового заряджання до комплекту не входить.

Покращений ергономічний дизайн

Новий покращений ергономічний дизайн Major IV означає, що коли ви глибоко занурюєтеся в музику, десята година буде такою ж комфортною, як і перша. Амбушури Major IV м'якші на дотик і точніше відповідають формі вашого вуха.

Багатоспрямована ручка керування

За допомогою ручки керування в різних напрямках ви можете відтворювати, зупиняти, пропускати та регулювати гучність вашого пристрою, а також вмикати та вимикати навушники. Функціональність телефона також ввімкнена, так що ви можете відповісти, відхилити або завершити дзвінок декількома простими клацаннями миші.

Поділися своєю музикою

Роз'єм 3,5 мм Major IV дає змогу не тільки під'єднуватися й грати, коли у вас мало енергії, а й дає змогу другові насолоджуватися вашою музикою. Ділитися музикою з друзями просто та швидко.

 

 

На правій чаші розміщена багатофункціональна обертальна кнопка, тоді як ліва обладнана 3,5-міліметровим аудіовиходом, що дає змогу синхронізувати комплектним кабелем дві пари навушників Marshall.

 

 

Чорний колір

 

Артикул 1005773

 

Гарантія 12 місяців

 

id gre00

Особливості

Бренд:
Marshall
Вид навушника:
Накладні
Гарантійний термін:
12
Колір:
Чорний
Мінімальна відтворювана частота:
20
Максимальна відтворена частота:
20000
Матеріал амбушюра:
Штучна шкіра (шкірозамінник)
Одностороння гарнітура:
ні
Стан:
Нове
Тип кріплення:
Оголовье
Тип підключення:
Bluetooth
ТИП ПРИЗНАЧЕННЯ:
Гарнитура
Тип роз'єму:
Type C
Функція плеєра:
Так

Відгуки про товар

Відгуків не знайдено

Повернення/обмін

Умови повернення/обміну товару:

Обмін товару проводиться за погодженням в разі виявлення недоліків в товарі при огляді товару. Товар повинен перевірятися і оглядатися на складі перевізника.

Повернення товару здійснюється в 14-денний термін згідно Закону "Про захист прав споживачів".



Детальніше...

11553
5.500,00 грн.
В наявності
14 днів
+
a99.com.ua
Правильні ціни і асортимент. 17 років на ринку.
Контакти

Місто: Київ

Наші телефони:

Графік роботи:

пн-пт: 10.00-19.00
сб-нд: Вихідний

Способи доставки
  • — Нова Пошта
  • — Justin
  • — Містекспрес
  • — Кур'єрська доставка Новою поштою
Способи оплати
  • — Оплата на карту
  • — Безготівковий розрахунок
  • — Накладений платіж з частковою передоплатою
Наші переваги
  • — Гарантія від виробника
  • — Відправлення день в день
  • — Повернення і обмін