Попередження: Для забезпечення високого рівня обслуговування на цьому сайті використовуються куки (cookies). Продовжуючи його використання, ви погоджуєтеся з тим, що куки (cookies) будуть зберігатися на вашому пристрої: Прийняти ✔

Насос відцентровий самовсмоктувальний 0.3 кВт Hmax 30 м Qmax 40 л/хв (нерж) LEO 3.0 AJm30S (775351)

Опис

Насос відцентровий самовсмоктувальний 0.3 кВт Hmax 30 м Qmax 40 л/хв (нерж) LEO 3.0 (775351) Насоси цієї серії призначені для перекачування чистої води, можуть застосовуватися для побутового водопостачання, допоміжного обладнання, підіймання води в трубопроводах високого та низького тиску, зрошувальних систем садів і городів, теплиць і парників, автоматичного подавання води спільно з невеликими резервуарами під час використання автоматики керування (керівні реле, контролери тиску). Встановлення обладнання має проводитися в місцях, захищених від атмосферного впливу та вологи. Насосна частина: Корпус: неіржавка сталь AISI 304; Робоче колесо: неіржавка сталь AISI 304; Вал двигуна: неіржавка сталь AISI 304. Електродвигун: Тип двигуна: асинхронний, закритого типу, повітряного охолодження, з вбудованою в обмотку термозахистом; Підшипник: кочення (C&U); Обмотка статора: мідь; Напруга: 220-240 В; Частота: 50 Гц; Клас ізоляції: F; Клас захисту: IPХ4; Довжина кабелю: 1 м. Умови застосування: Максимальна температура довкілля: +40 C; Максимальна температура рідини, що перекачується: +60 oC; Максимальний тиск у робочій камері насоса: до 7 барів; Максимальна висота всмоктування: до 8 м; Тільки для чистої води без абразивовмісних (піска, глини, вапна тощо); Водневий показник води (pH): 6.5 - 8.5; Загальна мінералізація води: не більш ніж 1500 г/м3; Термін гарантійного обслуговування: 24 місяці. Купити насос відцентровий самовсмоктувальний LEO Ви можете, оформивши замовлення в нашому інтернет-магазині за допомогою простої форми, доставляється всією Україною. Якщо у Вас виникли питання, Ви можете зателефонувати за зазначеними номерами телефонів або замовити зворотний дзвінок. Фахівці нашого інтернет-магазину нададуть Вам докладних консультувань і допоможуть зробити правильний вибір.

Особливості

Бренд:
LEO

Відгуки про товар

Відгуків не знайдено

Повернення/обмін

Умови повернення/обміну товару:

Обмін товару провадиться за погодженням у разі виявлення недоліків у товарі під час огляду товару. Товар повинен перевірятися та оглядатися на складі перевізника.

Повернення товару здійснюється у 14-денний строк згідно із Законом 'Про захист прав споживачів'.



Детальніше...

1845847135
4.186,00 грн.
В наявності
14 днів
+
Наша компанія реалізує товари офіційних представників. Купуючи у нас, ви автоматично з...
Контакти

Місто: Харків

Наші телефони:

Графік роботи:

пн-пт: 9.00-14.00
сб-нд: Вихідний

Способи доставки
  • — Нова Пошта
  • — Укрпошта
Способи оплати
  • — Оплата на карту
  • — Безготівковий розрахунок
  • — Накладений платіж
Наші переваги
  • — Повернення і обмін