Попередження: Для забезпечення високого рівня обслуговування на цьому сайті використовуються куки (cookies). Продовжуючи його використання, ви погоджуєтеся з тим, що куки (cookies) будуть зберігатися на вашому пристрої: Прийняти ✔

Набір для дитячої безпеки "Преміум" SW-00000157

Опис

Ваша дитина почала ходити і активно цікавиться, що ж розташоване в кожній шафці в домі? Тоді настав час подбати про його безпеку та закрити всі потенційно небезпечні місця. Особливо це стосується ящиків із побутовою хімією, а також розеток. Набір для дитячої безпеки "Преміум". У комплекті: 4 фіксатори для дверей жираф, корівка, сонечко, мавпочка. 4 фіксатори для подвійних дверей шафок. 10 наклейок на розетки. 8 силіконових куточків (підходять як для кутів столу, так і для кутів будь-яких тумб). 1 фіксатор ручки дверей (можна за допомогою нього заблокувати ручку дверей, наприклад на кухні або в туалеті, так що дитина не зможе її опустити та зайти). 4 фіксатори для висувних ящиків. Всі вироби прості у використанні, а також дуже легко демонтуються у разі потреби. Сфера застосування набору: Розетки; Куточки столів, тумб, комодів; Висувні ящики; Розчинні ящики; Двері. Безпека понад усе!

Особливості

Бренд:
Mat4Baby
Колір:
Різні кольори
Стан:
Нове
Тип:
Набор аксессуаров для безопасности

Відгуки про товар

Відгуків не знайдено

Повернення/обмін

Умови повернення/обміну товару:

Обмін товару проводиться за погодженням в разі виявлення недоліків в товарі при огляді товару. Товар повинен перевірятися і оглядатися на складі перевізника.

Повернення товару здійснюється в 14-денний термін згідно Закону "Про захист прав споживачів".



Детальніше...

SW-00000157
360,00 грн.
В наявності
14 днів
+
НоутКомплект
НОУТКОМПЛЕКТ - гаджети та аксесуари.
Контакти

Місто: Київ

Наші телефони:

Графік роботи:

пн-пт: 10.00-18.00
сб-нд: Вихідний

Способи доставки
  • — Нова Пошта
Способи оплати
  • — Оплата на карту
  • — Безготівковий розрахунок
Наші переваги
  • — Гарантія від виробника
  • — Відправлення день в день
  • — Повернення і обмін