Попередження: Для забезпечення високого рівня обслуговування на цьому сайті використовуються куки (cookies). Продовжуючи його використання, ви погоджуєтеся з тим, що куки (cookies) будуть зберігатися на вашому пристрої: Прийняти ✔

Мікрофон ZOOM SSH-6 (283086)

Опис

Стерео дробовик SSH-6 – капсульний мікрофон для рекордерів Zoom H5 та Zoom H6. Поряд із супер-спрямованою «гарматою» для захоплення звуку в центрі, він має двонаправлений мікрофон для захоплення звуку ліворуч і праворуч. Ви можете налаштовувати діапазон стерео, регулюючи сторони MIC Level так само, як і в MSH-6.

Якщо ви ведете запис у режимі RAW, то можете налаштувати стерео ширину навіть після запису. Ви можете використовувати цю функцію, щоб захопити конкретне джерело звуку, а потім додати навколишній звук, захоплений бічним мікрофоном. Наприклад, при записі аудіо для фільмів, відео чи новин, голос актора чи репортера має бути максимально чітким. Потім звуки навколишнього середовища можуть бути додані в ході постпродакшн, щоб передати атмосферу місця події. З іншого боку, якщо звук навколишнього середовища створює зайві шуми, ви можете знизити ширину стерео, щоб голос краще чути. Вам завжди доступне гнучке керування записом залежно від обставин.

Особливості

Артикул:
283086
Бренд:
Zoom
Виробник:
ZOOM
Гарантія, міс:
6 міс. Обмін/повернення товару протягом 14 днів. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність та збереження його товарного вигляду.
Колір:
Сірий
Країна виробництва:
Китай
Модель:
SSH-6
Оплата:
Термін відправлення – від 3 до 5 днів. Передплата 100 грн. Готівкова, Оплата карткою Visa/MasterCard (LiqPay)
Особливості:
Для запису телефонних розмов
Спрямованість:
Спрямований /кардіоїда
Тип:
Конденсаторний

Відгуки про товар

Відгуків не знайдено

Повернення/обмін

Умови повернення/обміну товару:

Обмін / повернення товару протягом 14 днів. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.



Детальніше...

27020
6.996,60 грн.
В наявності
14 днів
+
Інтернет-магазин 'Yulo' заходь в світ чудесних знахідок. Магазин займається продажем р...
Контакти

Місто: Першотравенск

Наші телефони:

Графік роботи:

пн-нд: 9.00-18.00

Способи доставки
  • — Нова Пошта
  • — Укрпошта
Способи оплати
  • — Оплата на карту
  • — Безготівковий розрахунок
  • — Накладений платіж
Наші переваги
  • — Гарантія від виробника
  • — Відправлення день в день
  • — Повернення і обмін