Куртка Simms Challenger Jacket Black XL (12906-001-50 / 2155026)

Опис

Куртка Simms Challenger Jacket Black створена для того, щоб забезпечити вам максимальний затишок навіть серед проливного дощу та пронизливого вітру. Так-так, з цією високоякісною курткою від американського виробника Simms почуття домашнього затишку вас не залишить у найекстремальніших умовах.

Мембрана Toray є однією з найкращих, таким собі законодавцем моди і двигуном прогресу у своєму класі. Вона забезпечує повну водонепроникність, завдяки чому ваше тіло буде сухим навіть під час дощу. Більш того, цей матеріал не тільки захищає від проникнення вологи, він ще й чудово відводить її від тіла, так що вам не доведеться відчувати дискомфорт, покриваючись пітом.

Основна блискавка YKK Vislon має спеціальний штормовий клапан, що забезпечить повний захист від проникнення вологи. Більш того, всі шви куртки Simms Challenger Jacket Black надійно проклеєні, так що попадання вологи всередину виключено!

Висока будова коміра гарантує збереження вашої шиї в сухості, навіть якщо ви перебуваєте в човні, а навколо вирує буря. Також є дуже зручний капюшон з різнобічним регулюванням. Він зручно ховається у комір, якщо погода сприятлива.

Бічні кишені створені для того, щоб ви могли оперативно обігріти змерзлі руки. Також є нагрудна кишеня, яка відповідає за збереження важливих документів, телефону або будь-яких інших малогабаритних, але необхідних аксесуарів.

Манжети на рукавах легко регулюються, завдяки чому ви зможете досягти максимального прилягання до тіла. За аналогічним принципом можна налаштувати поділ куртки, затягнувши його, забезпечивши повний захист від вітру та дощу.

Особливості

Бренд:
Simms
Гарантія:
14 днів
Колір:
Чорний
Країна реєстрації бренда:
США
Модель:
Challenger
Призначення:
Для риболовлі, Для туризму
Розмір:
XL
Сезон:
Демісезон
Стать:
Чоловічий
Тип:
куртка

Відгуки про товар

Відгуків не знайдено

Повернення/обмін

Умови повернення/обміну товару:

Обмін товару проводиться за погодженням в разі виявлення недоліків в товарі при огляді товару. Товар повинен перевірятися і оглядатися на складі перевізника.

Повернення товару здійснюється в 14-денний термін згідно Закону 'Про захист прав споживачів'.



Детальніше...

2155026
14.863,00 грн.
10.404,00 грн.
Ви економите: 4.459,00 грн.
В наявності
14 днів
+
Магазин рибальських товарів Кормак : Рибальські снасті і товари для риболовлі. ...
Контакти

Місто:  Київ

Наші телефони:

Графік роботи:

пн-пт: 9.00-19.00
сб-нд: 10.00-18.00

Способи доставки
  • — Нова Пошта. Безкоштовно при замовленні більше 2000 грн.
  • — Кур'єрська доставка по Києву
  • — Самовивіз
Способи оплати
  • — Безготівковій розрахунок
  • — Накладений платіж
Наші переваги
  • — Гарантія від виробника
  • — Відправлення день в день
  • — Повернення і обмін