Попередження: Для забезпечення високого рівня обслуговування на цьому сайті використовуються куки (cookies). Продовжуючи його використання, ви погоджуєтеся з тим, що куки (cookies) будуть зберігатися на вашому пристрої: Прийняти ✔

Круг відрізний алмазний Мультиріз Ø125×22.2мм ULTRA (1919262)

Опис

Круг відрізний алмазний Мультиріз Ø125 22.2мм ULTRA (1919262) призначений для сухого та мокрого різання металу, арматури, залізобетону, бетону, каменю, граніту, цегли, пластику, дерева та інших будівельних матеріалів. Ідеально підходить для різання тонкого металу. Часто використовується як універсальний різальний інструмент у професійній сфері. Корпус виготовлений із міцної сталі, здатної витримати чимале механічне навантаження та високу температуру. Добре збалансована основа зменшує вібрацію на інструмент і забезпечує високу надійність під час експлуатації. Завдяки сегментній формі круга та додатковим отворам на корпусі активно охолоджується в процесі роботи та не вимагає обов'язкового подавання води. Оптимально підібрані компоненти металевої зв'язки з високою консентроацією синтетичних алмазів, прикріплені до основи кола методом високотемпературного вакуумного спечення алмазів, забезпечують тривалу експлуатацію. Круг не вимагає постійної заміни в процесі роботи, як це відбувається під час використання відрізних абразивних кругів. Упродовж усього терміну експлуатації забезпечує максимальний розмір різальної крайки через постійний, незмінний діаметр. Має високу швидкість різання і зменшене пило- та іскроутворення. Під час різання можливе подавання круга як уперед, так і назад.

Особливості

Бренд:
Ultra

Відгуки про товар

Відгуків не знайдено

Повернення/обмін

Умови повернення/обміну товару:

Обмін товару провадиться за погодженням у разі виявлення недоліків у товарі під час огляду товару. Товар повинен перевірятися та оглядатися на складі перевізника.

Повернення товару здійснюється у 14-денний строк згідно із Законом 'Про захист прав споживачів'.



Детальніше...

1805114552
303,00 грн.
В наявності
14 днів
+
Наша компанія реалізує товари офіційних представників. Купуючи у нас, ви автоматично з...
Контакти

Місто: Харків

Наші телефони:

Графік роботи:

пн-пт: 9.00-14.00
сб-нд: Вихідний

Способи доставки
  • — Нова Пошта
  • — Укрпошта
Способи оплати
  • — Оплата на карту
  • — Безготівковий розрахунок
  • — Накладений платіж
Наші переваги
  • — Повернення і обмін