Людська природа мінлива і постійна одночасно... Нам подобається куштувати каву щоранку. І, в той же час, ми хочемо, щоб він періодично здавався нам іншим. Так і виник ароматизований кави. Його винайшли давно і далеко на Сході. Заварюючи каву в зернах ароматизований, до нього додавали різні натуральні прянощі.
В наші дні для ароматизації кави використовують природні компоненти і натуральні масла, завдяки чому ми отримуємо неповторні види ароматної кави.
Кава в зернах ароматизований "Шоколад", (среднеобжаренный)
Кава володіє м'яким смаком і ніжним ароматом шоколаду.
Має тонкий, ніжний аромат гіркого шоколаду, який вдало підкреслює чудовий смак і неповторний аромат справжньої кави.
Ноти гіркого шоколаду надає даному кави приємну і відчутну повноту смаку, що робить напій дуже гармонійним.
Кава зі смаком шоколаду - вдале поєднання для початку нового дня!