Кава зі смаком Рому – ідеальне поєднання, яке люблять гурмани всього світу. Витончений союз рома і кава вперше запропонували світу німці, які додумалися додавати в ароматний напій міцний алкоголь. Ром чудово доповнює смак кави, тому напій виходить більш ароматним, що зігріває і смачним. Ромовий кави створений для сміливих і впевнених у собі людей.
Даний кава виробляється як класичний різновид, але при цьому піддається натуральної ароматизації. Деякі види кави, наприклад Блю Маунтін, перевозять у бочках з-під рому, завдяки чому кава наповнюється неповторним смаком і ароматом. Крім того, у ромового кави є ряд переваг, наприклад, він чудово бадьорить. Ті, хто не вживає спиртні напої, з задоволенням випили чашечку кави зі смаком рому. Крім того, ароматний напій показаний і тим, хто сідає за кермо - і задоволення отримаєте, і закон не порушите.
Ромовий кави випускається в зерновому вигляді, тому приготувати його можна різними способами: в турці або кавомашині, попередньо перемолу, а зерна стовідсотковою арабіки, з якої виробляють каву зі смаком рому, подарує незабутні нотки напою. Таку каву стане незамінним в холодну пору року. Він має глибокий збалансований смак з яскравими акцентами рома, ванілі і вершків, а гармонійний аромат насичений тонами горіхів і мигдалю. Кава зі смаком рому можна доповнити цукром, сиропом, тертої корицею або вершками. Крім цього, ароматний напій використовують у приготуванні різноманітних коктейлів на основі кави.