Екстракт плодів шипшини – потужний ангіопротектор та антиоксидант, зміцнює судинну стінку.
Його широко застосовують при застуді, носових кровотечах, захворюваннях серцево-судинної системи, викликаних застійними явищами (зокрема, атеросклерозі), при захворюваннях нирок та шлунково-кишкового тракту як сечогінний та жовчогінний засіб (при регулярному вживанні, екстракт розчиняє камені в жовчному міхурі на дрібні піщинки), при зниженій секреції шлунка; маткових кровотечах, анемії та загальному виснаженні, повільному загоєнні ран, сприяє швидкому зрощуванню кісток після переломів.
Шипшина – натуральний імуностимулятор. А значить, він допоможе у боротьбі з хронічними бактеріальними, грибковими та вірусними захворюваннями.
Під час вагітності приймати екстракт шипшини буде найкращим заходом профілактики застудних та будь-яких вірусних захворювань. Більше того, вживання екстракту шипшини під час вагітності значно розвантажить роботу нирок та дасть легкий сечогінний ефект.
Ванни з екстрактом шипшини успішно допомагають боротися з вугровим висипом, опіками різної етіології, ранами шкірних покривів, хронічним гемороєм.
Екстракт шипшини є запорукою краси, та довголіття, ключем до здоров'я!
Екстракт Шипшини:
очищує кровоносну систему;
має загальнозміцнюючу та тонізуючу дію;
підвищує опірність організму при застудних захворюваннях;
має в'яжучу дію;
має протизапальну і загоювальну властивості;
підвищує імунітет;
стимулює обмінні процеси;
знижує артеріальний тиск;
забезпечує запас вітамінів;
знімає головний біль;
покращує апетит;
покращує обмін речовин;
підвищує пам'ять;
виводить шлаки та токсини;
покращує роботу травного тракту;
омолоджує організм.
Розкопки найдавніших поселень у деяких районах Швейцарії довели, що плоди шипшини використовувалися людиною в їжу вже наприкінці льодовикової епохи.
З того часу, як людина почала збирати і вживати в їжу і для лікування дикі плоди, вона стала однією з найвідоміших і найзвичніших рослин. Його використовували в їжу, видобували з нього ліки та фарби, гарні квіти та плоди служили окрасою, його колючки використовували як захист.
Шипшина дарує благополуччя. У народі існує повір'я, що якщо оточити будинок кущами шипшини, то в ньому завжди буде мир та благополуччя.
Є у шипшини така якість - переробляти негативну енергію на позитивну, тому, давно його висаджували біля вікон будинку. Людина, яка дарує квітку шипшини, зізнається в тому, що вона романтика: «Я впевнений, що зможу зробити тебе щасливою! »
Раніше й олія шипшини використовувалася. Згодом усі ці кошти забулися, стали надбанням історії, але в середині ХХ століття знову спалахнув інтерес до шипшини як до вітамінної сировини, де він є чемпіоном. Як відомо, вітамін С сприяє загоєнню ран, допомагає з успіхом боротися з хвороботворними мікробами.
За вмістом вітаміну С шипшина в багато разів перевершує лимони та яблука. У народній медицині популярністю користуються плоди, квіти та коріння цієї рослини. Так, запалення порожнини рота лікують настоєм із листя шипшини з медом. Відвар коренів застосовується як в'яжучий засіб при шлунково-кишкових розладах, а також при ревматизмі, подагрі, паралічі. Пелюстки квітів додають у чай із лікарських трав. Плоди підвищують працездатність, посилюють роботу підшлункової залози, знижують рівень холестерину у крові. Шипшина активізує захисні сили організму, корисний при високій температурі, загальної слабкості, ранах, що погано гояться.
Зрілі плоди шипшини багаті на мінерали та вітаміни (B1, В2, B6, K, E, РР, С, причому вітаміну С у 40 (!!!) разів більше, ніж у лимоні), що робить його по-справжньому лікувальним.
У шипшині багато інших корисних для організму людини речовин: залізо, каротин, фосфор, марганець, магній, солі калію, кальцію, магнію, лимонна та яблучна кислоти, цукру, фітонциди, ефірні олії, дубильні речовини. Крім того, ягоди шипшини є відмінним бактерицидним засобом.
Екстракт Шипшина служить для зняття запалення, є хорошим сечогінним та жовчогінним засобом, покращує функцію шлунково-кишкового тракту. Великим плюсом є те, що при цьому не виявляється негативного впливу на тканини нирок. Вітамін С, що міститься в шипшині, позитивно впливає на більшість окисно-відновних реакцій організму. Ще одним його плюсом є здатність гальмування відкладень у кровоносних судинах, а також завдяки шипшині зменшується кількість холестерину в крові та зупиняється поширення захворювання на атеросклероз.
Каротин, що міститься в шипшині, позитивно позначається на імунітет організму, вітамін К покращує згортання крові і допомагає у формуванні протромбіну, вітамін Р зміцнює капіляри, а також допомагає в найкращому засвоюванні вітаміну С, вітаміни В2 і В1 впливають на кров'яні.
Рекомендації щодо застосування: по 7-10 крапель 3 рази на день до їди на воді.
Дітям - по 3-5 крапель 2-3 рази на день. Для ванн - 30-40 крапель на 1 л теплої води.
Застереження: індивідуальна непереносимість, гастрит із підвищеною кислотністю у гострий період.
Форма випуску: 50 мл
Терміни та умови зберігання: 24 місяці при температурі від +5 ° С до +20 ° С.
Виготовлено в Україні: ТУ У 15.8-33475410-007-2010
Шановний гість фітоцентру "Здоров'я&Краса", дякуємо Вам, що відвідали наш інтернет магазин!
У свою чергу, ми гарантуємо:
1) швидке відправлення товару;
2) якісну продукцію за доступною ціною;
3) індивідуальну консультацію.
Для постійних клієнтів пропонуємо спеціальні пропозиції.
Любові, здоров'я, щастя та добра!