Чаї на плантаціях Канді вирощуються на висоті 600-1400м. Збір проводиться в основному рано вранці. Так як це досить легка робота, виконують її зазвичай жінки. Для того, щоб виготовити 1 кг чаю, необхідно 4 кг листів. Чайні кущі вічнозелені, тому плантації виглядають яскраво і барвисто круглий рік.
Чай з плантацій Канді відрізняється приємною фортецею. Незважаючи на це в смаку присутня легка солодкість. Такий чай чудово підійде для ранкового чаювання, коли потрібно максимально зібрати думки і бути бадьорим і свіжим. Колір настою виходить бурштинового кольору. Чай Канді чудово поєднується з молоком. В ароматі з'являється вершкова нотка, а смак набуває ніжну шовковистість. Цей чай підкорить вас своїм смаком з першого ковтка.
Для правильного заварювання чорного чаю, вам знадобиться 300-400мл очищеної води температурою 90-95С. 1 чайну ложку чаю заливаєте водою, даєте настоятися 3-5 хвилин і ароматний напій готовий. Насолоджуйтеся смаком якісного чаю!