Попередження: Для забезпечення високого рівня обслуговування на цьому сайті використовуються куки (cookies). Продовжуючи його використання, ви погоджуєтеся з тим, що куки (cookies) будуть зберігатися на вашому пристрої: Прийняти ✔

Бездротова колонка Marshall Portable Speaker Middleton Cream (1006262)

Опис

Колонка портативна Marshall Portable Speaker Middleton Cream (1006262)

 

 

Бездротова колонка Бренда Marshall

 

Носіть у руці гучний динамік Bluetooth для дому та вулиці. 

20+ годин портативної гри в поєднанні з міцною конструкцією роблять Міддлтон готовим до всього. Під'єднайте кілька динаміків Bluetooth і пориньте прямо в музику без метушні, просто під'єднайтеся і грайте. Міддлтон однаково почувається як удома, граючи бездротовою мережею просто неба, або як почесне місце на вашій полиці.

Оптимізований для гучності

Міддлтон використовує True Stereophonic, унікальну форму багатоспрямованого стереозвуку від Marshall, щоб забезпечити максимальне захопливе враження, хай де ви перебуваєте.

marshall-middleton-2

Безпечний і портативний, дощ або сонце

Завдяки своєму легендарному, але міцному дизайну, Міддлтон спокійно почувається в бруді музичного фестивалю або на полірованому буфеті. Жодна крапля дощу або бруду не потрапить під шкіру завдяки міцному пилу та водостійкому корпусу IP67.

marshall-middleton-3

Понад 20 годин портативної гри

Міддлтон підтримує понад 20 годин відтворення музики без підзаряджання. Коли вам потрібно зарядити свій динамік, під'єднайте його до розетки, і ви отримаєте повний заряд лише за 4,5 години, а ваш наступний виступ на біс уже не за горами.

marshall-middleton-4

Підсилте свій звук за допомогою режиму стінок

Під'єднайте Middleton до будь-якої кількості інших динаміків Middleton і підсилите звук за допомогою скових сеансів із декількома динаміками. Складайте або розширюйте їх для потужного звуку, що підходить для будь-якого простору, у якому ви перебуваєте. Незалежно від того, чи наповнюєте ви кімнату музикою, чи влаштовуєте вечірку на вулиці, Middleton може створити звук, що перевершує вашу уяву.

marshall-middleton-5

Чудове прослуховування без проблем

Міддлтон без зайвих зусиль занурює вас у музику — просто під'єднайте та грайте. Нічого не варто між вами та музикою, яку ви хочете почути. Якщо потрібно більш персоналізований звук, налаштуйте низькі та високі частоти у верхній частині динаміка або завантажте застосунок, щоб керувати звуком без дротів.

marshall-middleton-6

marshall-middleton-7

Робить музику стійкішою

Міддлтон дотримується культового дизайну, що розповідає про спадщину бренда, одночасно застосовуючи екологічніший підхід від Marshall. Міцна конструкція цього динаміка на 55% складається з переробленого пластику з використаної електроніки, пляшок із водою й автомобільних ліхтарів і на 100% не містить ПВХ.

 

Marshall Middleton — це портативна Bluetooth-колонка, яка готова до використання як удома, так і просто неба. Колонка забезпечує яскравий, чіткий і гучний звук, який можна налаштувати на свій смак за допомогою електронного еквалайзера.


Серед переваг Middleton — тривалий час роботи в режимі портативного відтворення, яке досягає понад 20 годин на одному заряджанні, і міцна конструкція, яка готова до будь-яких умов. Також можливе приєднання кількох Bluetooth-колонок одночасно для ще ефектнішого звуку.


Middleton має привабливий дизайн у стилі Marshall, який можна розмістити як удома на полиці або використовувати на відкритому повітрі під час пікніка або інших заходів на свіжому повітрі. Крім того, у колонки є кнопки керування на верхній панелі, які дають змогу регулювати гучність, перемикати треки та вмикати/вимикати живлення.

 

Модель Middleton

 

Колір Cream

 

Артикул (1006262)

Особливості

Бренд:
Portable

Відгуки про товар

Відгуків не знайдено

Повернення/обмін

Умови повернення/обміну товару:

Обмін товару проводиться за погодженням в разі виявлення недоліків в товарі при огляді товару. Товар повинен перевірятися і оглядатися на складі перевізника.

Повернення товару здійснюється в 14-денний термін згідно Закону "Про захист прав споживачів".



Детальніше...

12666
16.900,00 грн.
В наявності
14 днів
+
a99.com.ua
Правильні ціни і асортимент. 17 років на ринку.
Контакти

Місто: Київ

Наші телефони:

Графік роботи:

пн-пт: 10.00-19.00
сб-нд: Вихідний

Способи доставки
  • — Нова Пошта
  • — Justin
  • — Містекспрес
  • — Кур'єрська доставка Новою поштою
Способи оплати
  • — Оплата на карту
  • — Безготівковий розрахунок
  • — Накладений платіж з частковою передоплатою
Наші переваги
  • — Гарантія від виробника
  • — Відправлення день в день
  • — Повернення і обмін